ODA AL CORREU EN CADENA

Porto anys reenviant correus d’aquesta classe, i demanant desitjos, i repetint tres cops (i més) el nom de la noia de torn amb qui voldria estar segons la temporada. I en resum, que després de tant de temps fent el ridícul seguint amb la puta cadena dels collons perquè “no m’ho crec, però per si les mosques ho reenvio”, he decidit que ja comença a ser hora de donar-li un altre sentit a aquesta classe de correus.

És per això que a TU, que has rebut aquest correu et vull dir que…

*Has estat escollit/da per a seguir amb una cadena que porta donant voltes pel món des de l’any 1401 (sí sí… d’abans que Colom descobrís Amèrica, Catalunya perdés la seva independència i que el Barça guanyés la Copa d’Europa a l’Estadi de Wembley), i que aquest mateix correu ha passat per mans que la història de la humanitat ha fet tan il·lustres com William Shakespeare, Leonardo Da Vinci, o Josep Bargalló.

(també et volia dir que ets un/a molt bon/a amic/ga, que t’estimo molt, i totes aquestes “mariconades” de torn que es diuen sempre, però com que hi ha coses que no es poden dir fins al dia del teu enterrament -ja saps; “era una gran persona”-, doncs millor ho deixo aquí).

Per tant, no t’oblidis de reenviar-ho a totes i tots els teus amics (i a mi, per descomptat ;-).

No sé si la conya aquesta és certa, però pel que sembla, a la persona que li va enviar aquest correu a la persona que m’el va enviar a mi, li va funcionar, per la qual cosa està encara bastant sorpresa (i que quedi clar que no és el mateix que dir que, a qui la conya en qüestió li va funcionar és a la persona que m’ho ha enviat a mi; em limito a reproduir la informació que m’ha arribat).

Així doncs, la persona que m’ha enviat a mi aquest correu, explica que a la persona de qui ella ho va rebre, li va picar per fer-ho i va demanar alguna cosa d’aquestes que eren gairebé impossibles d’aconseguir.

Així doncs… probem-ho:

*Per a tu mateix/a: digues el nom de l’única persona del sexe oposat (o del mateix sexe, mai se sap) amb qui vulguis estar, tres vegades (i si vols estar amb més d’una, agafa i posa’t a ballar claqué damunt la taula del menjador de casa teva).

*Pensa en alguna cosa que vulguis aconseguir en el transcurs de la propera setmana i repeteix-t’ho a tu mateix/a sis vegades (sí… ja… pot no tenir res a veure amb l’amor ni amb el sexe, però aquests temes sempre es posen en el mateix pack Amor-Salut-Diners, oferta especial de Nadal).

*Pensa en alguna cosa que vulguis que passi entre tu i la persona especial que has dit abans, repeteix-t’ho a tu mateix/a dotze vegades (encara que si vols, ja t’ajudo i ho diré per a tu una vegada: tu, a aquesta persona, TE LA VOLS FOLLAR -i ara sortirà el/la típic/a llest/a de torn dient que no… que només era amor-).

*Ara, un últim desig final sobre el que has escollit (el que no acaba de quedar clar, és de quin dels desitjos que s’han dit es refereix, o sigui que busca’t la vida).

*Ara, després d’haver llegit tot això, ves-t’en al monestir de Motserrat fent footing, porta-hi un llibre del “Zoo d’en Pitus”, llegeix-t’el, deixa’l als peus de la Moreneta, i posa’t a ballar “La Macarena” al seu davant.

*Després, baixa la montanya de Montserrat fent saltets a peu coix, i partir de Monistrol en avall, t’en tornes a casa teva amb monopatí tot cantant tots i cadascun dels noms, pronoms, pronoms febles, desitjos materials, desitjos sexuals, etc. que t’has hagut d’anar repetint abans durant, ja no recordo quantes vegades, tot això al ritme altre cop, de La Macarena. Per tornar cap a casa, agafaràs l’autopista a Martorell.

*Quan tornis a estar al davant de l’ordinador, ARA SÍ, reenvia aquest correu. Tens una hora, vint-i-cinc minuts, i trenta segons, des del moment d’haver rebut aquest correu, per seguir TOTES les instruccions i reenviar-lo com a mínim a 15 persones. Però com a més gent ho enviis, més gran es farà el desig (que vol dir que el desig, el desitjaràs més).

*Si tu tries ignorar aquesta carta, a més de succeir justament el contrari del que has demanat, en el moment de complir-se l’hora i vint-i-sis minuts, se t’apareixeran l’Ángel Acebes i el José Montilla i et degollaran.

*Però si en cas contrari, optes per seguir fil per randa totes les indicacions i instruccions corresponents, una cosa extraordinaria succeirà en molt pocs dies (tira avall i ho veuràs).

 

 

 

 

 

..

 

 

 

 

 

 

 

….

 

 

 

 

 (no t’aturis, no… segueix tirant avall)

 

 

 

 

….

 

 

 

..

 

 

 

 (vinga collons… amb una mica de garbo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..

 

 

 

 

 

….

 

 (fins i tot jo sóc més ràpid fent jocs de cartes…)

….

 

 

 

 

 

 

Doncs el que passarà al cap de pocs dies, és que hauràs descobert una nova faceta excursionista que no sabies que tenies, per la qual cosa decidiràs repetir experiències d’aquestes més sovint, i descobriràs Catalunya (i si a la motxil·la hi portes segons quina classe d’infusions per a altres usos, llavors també, Catalunya des de l’aire). També descobriràs que el llibre del “Zoo d’en Pitus” no està tant malament… que és un llibre molt emocionant i ple d’aventures, i probablement a partir d’aquest moment tindràs el privilegi d’ésser considerat/da, com “el català/la catalana que es va llegir El zoo d’en Pitus”. També hauràs baixat de la montanya de Montserrat a peu coix, la qual cosa té tant de mèrit que a la millor algun dia, t’arribis a plantejar de participar en alguna de les tradicionals Maratons benèfiques de TV3, batent un Rècord Guiness d’aquests, com per exemple… pujar i baixar de l’Hotel Arts de Barcelona a peu coix, i amb “El zoo d’en Pitus” enganxat al cap. I també t’en faràs una lleugera idea del gran art de fer amb monopatí el peatge de Martorell, mentre vas recitant els teus corresponents desitjos a ritme de “La Macarena” (evidentment, també descobriràs que “La Macarena” és una cançó amb un ritme i una melodia tant sensacionals que et plantejaràs la possiblitat de montar un grup de versions de Los del Rio -això, si no és que ja el tenies… es clar-).

Però amb tot això… ni aquella persona del sexe contrari (o del mateix sexe!) a qui tant desitjaves te l’arribaràs a follar en la puta vida, ni aquell augment de sou o aquell ascens a la feina que volies per la setmana que ve, arribarà mai a fer-se realitat,

IMBÈCIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Així doncs, limita’t a reenviar aquesta merda, i sigues feliç.

Au, salut!

Anuncis

2 pensaments sobre “ODA AL CORREU EN CADENA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s