L’Ejpaña no nacionalista

Bé, per celebrar la grata notícia de que el nostre estimadíssim príncep (sí, aquest que és de tots, i és un, gran i lliure) està embrassat, i donada la meva crisi actual d’inspiració, i a fi de fer-vos creure (però només fer-vos creure!!) que cuido la "uep", aquí us adjunto un article del gran Iu Forn, que feia dies que tenia pensat de penjar aquí. El trobareu a l’edició del passat 16 de Setembre del diari Avui: 

L’Ejpaña no nacionalista

Iu Forn

Se’n recorda quan en ZP ens venia la burra de l’Ejpaña plural? Quan fa que no li sent dir res sobre aquesta tema? Esclar, com vol que piuli d’un negoci que ha tancat per falta d’existències. El cas Rubianes ha acabat de demostrar, per si amb el procés de reforma de l’Estatut no n’hi havia hagut prou, que l’Ejpaña plural no existeix. L’haurien hagut de defensar els progres cosmopolites i viatjats, però un cop més estaven ocupats amb els indis Petejandes. Una llàstima, escolti, perquè a partir d’ara els progres mai més podran usar l’argument que els nacionalistes són els altres. És el que passa quan portes el gen "Ejpaña, Ejpaña" incorporat, que tard o d’hora desperta.

Aquests que van de ciutadans del món però que quan van a Mahattan són Paco Martínez Soria a La ciudad no es para mí, han coincidit en tres arguments: 1) "Rubianes ha ofès els sentiments de molts que estimem Ejpaña i que no per això som fatxes". Senyors progres amb veler de 20 metres aparcat a Menorca, el bufó ha explicat per activa i per passiva que es referia a l’Ejpaña que va assassinar Lorca, però també Companys o Puig Antich. Vostès se senten d’aquesta Ejpaña? Ai carai, doncs mirin, jo ho tenia mal entès. 2) "¿Què passaria si algú digués de Catalunya el que Rubianes ha dit d’Ejpaña?". Senyors progres, em sap molt de greu que siguin sords i cecs i no puguin ni escoltar ni llegir el que vomita la ultradreta a la seva ràdio i al seu diari quan parla de TOTS els catalans. I 3) "A pesar de l’ofensa, defensem Rubianes perquè s’ha atacat la llibertat d’expressió". Sí, llàstima que a data d’avui encara no han tingut temps de fer un trista nota de suport públic. I saben per què? Perquè vostès, que van de no nacionalistes, han sentit insultat el seu fervor nacionalista ejpañol.

En resum, l’Ejpaña progre és federalista, sí, però de Federico, i és de Lorca, sí, però de Lorca, la ballena asesina.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s