ACUDIT D’UN PIXA-PINS A LA MUNTANYA

Això era el típic barceloní ben situat, en un àtic de 200 metres quadrats en algun carrer proper a la Plaça Kennedy, que tornava de passar el cap de setmana a la seva torre de Les Pungoles, amb el seu 4×4 que s’havia comprat especialment per desplaçar-se a aquell indret (o sigui… típic tot terreny que t’has de comprar per poguer arribar sense dificultats a una urbanització qualsevol del Vallès Oriental). Es trobava baixant per la carretera de Cànoves, quan de sobte se li va reventar una roda. Quan va baixar del cotxe per anar-la a canviar, es va adonar que li faltava el gat. MERDA!! I a sobre ja era fosc… MERDA MERDA MERDA!!! I ara què fem? Mentre intentava trobar la solució, es va adonar que a uns dos… tres cents metres, s’hi veia una llum molt fina; era una casa de pagès. "Perfecte!" pensà l’home, "en aquella casa em podran deixar un gat!!".
 
Mentre anava camintant cap allà, s’anava dient a sí mateix "quina gent més hospitalària que hi ha al camp… en agraiment li donaré 100 euros de propina al de la casa". I anava avançant, i avançant, i pensava… "100 euros? Mmmmmm… potser és massa… però si segur que no sap ni què són els euros!! Va, n’hi donaré 50". I seguia caminant cap a la casa, i seguia pensant… "50 euros? Però si total… només és un puto pagerol de merda… n’hi donaré 20 i encara gràcies". I anava avançant i avançant, i tant bon punt anava avançant, s’anava posant més i més neguitós… "20 euros? Em sembla que li donaré aquella moneda de 500 pessetes que tinc per allà al cotxe i que li aprofiti…". I s’anava acostant a la casa, i cada cop estava més neguitós.
 
Quan arribà a la casa, trucà a la porta, i li obrí una dona gran amb una bata, a la qual l’home, sense cap contemplació li digué…
 
– Miri, sap què? Que ja es poden fotre el gat per on els hi càpigua!!!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s